mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
cor biserica adventista gherla

Corul de tineri creştini din Gherla invitat la Viena

Cu  ocazia  Săptămânii de evanghelizare organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din municipiul Gherla, în fiecare seară a evoluat şi un grup muzical, completând  în mod armonios prelegerile biblice prezentate.

Într-una din seri, în lăcaşul de cult a cântat în faţa creştinilor aflaţi în sală  Corul tinerilor, dirijat  de prof. Petrovics Tünde. Grupul este format din 23 de tineri, majoritatea elevi  şi studenţi în şcolile şi  facultăţile clujene.

Recent,  corul a evoluat cu succes într-un concert ce a avut loc în Biserica Reformată din Piaţa Kossuth din Budapesta, dar în ultima perioadă a avut evoluţii reuşite şi în cadrul unor manifestări cultural-religioase desfăşurate în diferite lăcaşuri de cult din zonă.

Unii dintre membrii formaţiei fac parte şi din corul mixt „Agnus Dei”, condus de prof. Kovács Hajnal.  La Budapesta, ca de altfel  şi cu ocazia Săptămânii de evanghelizare de la Gherla, corul a fost acompaniat  la pian de  Csorba Erika, cunoscută prin activitatea bogată în domeniul muzicii sacre.

Corul tinerilor din Gherla este invitat acum în Austria, la Viena, unde va susține un concert de muzică creștină, în a doua jumătate a lunii aprilie 2019. Un nou prilej de afirmare al grupului  muzical peste hotare.

Szekely  Csaba

sus(15)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns