hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

cor agnus dei gherla tg mures

Corul „Agnus Dei” din Gherla pe scenă la Târgu Mureş – VIDEO

Pe scena Palatului Culturii din municipiul Târgu Mureş a avut loc duminică, 22 aprilie 2018, a VI-a ediţie a concertului „Lăudăm pe Domnul”, organizat de Departamentul de tineret a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, Conferinţa Transilvania Sud.

Corul dirijat de profesoara de muzică din oraşul Gherla, Kovács Hajnal, a fost şi la această ediţie în prim plan, formaţia alcătuită din creştinii bisericilor adventiste din împrejurimile municipiilor Dej şi Gherla onorând toate cele şase ediţii ale acestui concert coral de mare tradiţie în viaţa muzicală a municipiului Târgu Mureş.

Corul din Gherla a prezentat două piese muzicale, apreciate de publicul prezent în cea mai veche sală de concerte din ţară, unde în prezent îşi are sediul Filarmonica de Stat Tg. Mureş.

La finalul concertului au urcat pe scenă membrii tuturor formaţiilor participante şi au interpretat o ultima piesă, sub conducerea dirijorului Kardos Csaba.

Alături de gherleni au contribuit la succesul reprezentaţiei corişti din Târgu Mureş (cu trei formaţii), Cluj-Napoca, Reghin, Câmpeniţa, în programul serii figurînd şi cvartetul „Echo” din localitate.

Tot în weekendul trecut, eleva Colegiului de muzică „Sigismund Toduţă ” din Cluj-Napoca, Kovács Adrienn din Gherla a fost prezentă la un alt festival coral desfăşurat în localitatea Câmpeniţa din vecinătatea municipiului Târgu Mureş, unde a evoluat la flaut.

Szekely Csaba

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns