taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
cornel udrea rotary club gherla

Cornel Udrea la aniversare la Gherla, cu cele mai spumoase bancuri. Membri noi la Club Rotary – VIDEO

Cea de a 100-a acţiune a Club Rotary Gherla a avut loc sâmbătă seara, în cadrul intim al salonului mic de la restaurantul Mariflor.

Rotarienii gherleni ştiu să aprecieze valorile literare şi artistice. Exemplu concret în această privinţă este întâlnirea de suflet din weekend. Gherlenii l-au sărbătorit pe cunoscutul scriitor, dramaturg, junalist şi om de radio, Cornel Udrea, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani. Moment emoţionant, gustat din plin de cei prezenţi în sală.

Cu această ocazie, preşedintele în exerciţiu al Rotary Club Gherla, Vasile Petean a înmânat membrului de onoare al clubului, Cornel Udrea, Diploma de excelenţă. Cel mai frumos cadou a fost însă evoluţia în faţa microfonului a sărbătoritului, care a adus zâmbete prin bancurile spumoase, rostite într-o manieră inconfundabilă.

video, în continuare

A fost prezentat şi un montaj foto cu fotografii realizate de-a lungul timpului cu Cornel Udrea la Gherla, mulţi invitaţi rememorând cu această ocazie amintiri plăcute legate de prietenia şi colaborarea avută cu sărbătoritul. O altă surpriză a fost un volum, făcut cadou scriitorului cu acelaşi prilej, cu ilustraţii pentru textele scriitorului.

Au vorbit despre invitatul special al serii Ica Cira, asistentul Guvernatorului şi Mircea Corăbean, dr. Remus Todea, prof. univ. dr. Cristian Cheşuţ – prorector Universitatea de Arta si Design Cluj Napoca, asistent universitar dr. ing. Farcas Calin de la Universitatea Tehnica Cluj Napoca şi nu în ultimul rând, primarul Ioan Neselean, care, la fel, l-a felicitat pe oaspetele clujean, oferind o plachetă aniversară.

Maestrii Dumitru Fărcaş şi Dorel Visan vor fi invitaţi în club ca membrii de onoare ai RC GHERLA alaturi de Cornel Udrea, Cristian Chesut, Florin Piersic şi regretatul Mircea Albulescu.

Cu ocazia celei de a 100-a întîlnire al Clubului Rotary Gherla au fost primiţi în rândurile clubului patru noi membri.

Szekely Csaba

sus(6)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns