taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
parlament

Cornel Itu şi Radu Zlati, campionii Clujului la prezenţă în şedintele din Camera Deputaţilor

Din totalul celor zece deputaţi de Cluj din Camera Deputaţilor, Cornel Itu (PSD) si Radu Zlati (PNL) sunt campioni la prezenţă în mandatul actual.

Deputatul Itu de la Dej are cea mai mică rată de absenţă, de 10.7%, iar urmatorul pe listă este deputatul de Gherla, Radu Zlati, cu 14.2% din totalul şedinţelor, de la începutul mandatului şi până în prezent.

La capătul opus se află campionii la absenţe, unde locul I revine deputatului independent Adrian Gurzău, cu 73.7% lipsă de la şedinţe.

Clasamentul absenteistmului deputaţilor clujeni:

  1. Adrian Gurzau (independent) 73.7%
  2. Nechita-Adrian Oros (PNL) 41.4%
  3. Elena Ramona Reuer (Uioreanu) (PNL) 39.8%
  4. Steluţa Cataniciu (independent) 39.1%
  5. Aurelia Cristea (PSD) 36.9%
  6. Mate Andras Levente (UDMR) 24.1%
  7. Vicenţiu Mircea Irimie (PC) 22.26%
  8. Ioan Moldovan (PC) 21.1%
  9. Radu Zlati (PNL) 14.2%
  10. Cornel Itu (PSD) 10.7%

Pentru cei interesaţi, există statistici detaliate atat pentru întregul mandat, cât şi pentru ultimele 30, 90 si 365 de zile. Conform cifrelor publicate de multumesc.org, Radu Zlati şi Cornel Itu au un absenteism de 0% în ultimele 30 de zile.

Cum stau parlamentarii la iniţiative legislative

Zlati_RaduItu_CornelSemnătura deputatului Radu Zlati apare pe 63 de iniţiative legislative, semnate individual sau în grup, alături de colegii de camera. Din 2012 până azi, Zlati a avut 51 declaraţii politice în parlament.

La rândul său, deputatul Cornel Itu a subscris în actuala legislatură la 57 de iniţiative legislative şi a avut până în prezent 32 de declaraţii politice, pe diverse teme.

O parte dintre iniţiativele legislative au fost transformate în legi, altele au fost respinse ori sunt în comisii, în curs de reexaminare sau pe ordinea de zi.

sus(1)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?