hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

pompieri gherla geam scara

Copil mic rămas blocat în casă – au intervenit pompierii – VIDEO

Pompierii au fost solicitați să intervina vineri seara în jurul orei 20,40 la un bloc de pe strada Liviu Rebreanu, unde un copil mic a rămas blocat în casă.

Mama copilului a ieșit până la uscător să întindă niște rufe, moment în care copilul a împins ușa, care s-a închis. Femeia  nu a mai reușit să între în apartamentul aflat la etajul IV și a cerut ajutorul.

Au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu o macara cu scară. Intervenția a fost îngreunată de accesul dificil în apropierea blocului, unde se aflau mai mulți copaci și zone îngrădite cu vegetație.

În cele din urmă, un pompier a reușit să ajungă pe balcon și de acolo în interior, unde a deschis usa apartamentului, iar parinții au putut intra în casă.

video în continuare

sus(14)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns