locuri de munca gherla dej iclod muncitor ambalaje omnisbags

petrom angajare gherla dej cl;uj locuri de munca casier

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

pompieri gherla geam scara

Copil mic rămas blocat în casă – au intervenit pompierii – VIDEO

Pompierii au fost solicitați să intervina vineri seara în jurul orei 20,40 la un bloc de pe strada Liviu Rebreanu, unde un copil mic a rămas blocat în casă.

Mama copilului a ieșit până la uscător să întindă niște rufe, moment în care copilul a împins ușa, care s-a închis. Femeia  nu a mai reușit să între în apartamentul aflat la etajul IV și a cerut ajutorul.

Au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu o macara cu scară. Intervenția a fost îngreunată de accesul dificil în apropierea blocului, unde se aflau mai mulți copaci și zone îngrădite cu vegetație.

În cele din urmă, un pompier a reușit să ajungă pe balcon și de acolo în interior, unde a deschis usa apartamentului, iar parinții au putut intra în casă.

video în continuare

sus(14)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns