hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

kaufland gherla parcare

Copil din Dej lovit de o mașină în accident la parcarea Kaufland din Gherla

Un copil a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină la Gherla.

Evenimentul s-a petrecut joi, 10 mai, în jurul orei 11, în parcarea magazinului Kaufland de pe strada Hășdății.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că minorul, care era în fugă, a fost surprins și accidentat de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bonțida, care se deplasa în parcare, pe pista special amenajată pentru conducerea vehiculelor.

Băiatul lovit, în vârstă de 4 ani, din Dej, a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital la Gherla pentru investigații medicale.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

sus(1)jos(24)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns