taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
copil mort masina lita

Copil dat dispărut din Cluj, găsit mort într-o mașină. Băiatul plecase cu tatăl lui, care este de negăsit

Descoperire dramatică făcută de polițiști într-un autoturism. Un copil care era dat dispărut de câteva zile zăcea fără suflare.

Sâmbătă, 26 iulie, poliția a anunțat dispariția lui Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 ani, din Cluj-Napoca. Acesta a plecat de la domiciliu împreună cu tatăl său vineri seara în jurul orei 22,30 și nu a mai revenit acasă.

De la momentul dispariției, nici tatăl copilului nu a mai putut fi contactat.

copil mort lita cluj masina

Marți dimineața în jurul orei 10, un autoturism a fost găsit abandonat pe marginea unui drum din localitatea Lita, în comuna Săvădisla din județul Cluj.

copil disparut clujPotrivit știridecluj.ro, care citează  surse din rândul anchetatorilor, copilul ar fi fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său, înjunghiat în zona pieptului.

Tatăl minorului este în continuare dispărut și este căutat de polițiști în zona respectivă, cu ajutorul câinilor specializați.

Există indicii care arată că tatăl ar fi vrut să se răzbune pe mama copilului, cu care se afla în partaj.

ACTUALIZARE

Bărbatul din imaginea de mai jos este posibilul suspect în cazul minorului găsit decedat.
Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112.

La data de 26 iulie, o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să–l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.
În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.
De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați.
În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.
La data de 28 iulie, minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.
Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit.
Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor.

REACTUALIZARE

Suspectul a fost găsit în cursul serii de marți, în jurul orei 19.30, la marginea localității  Filea de Jos din comuna Ciurila, la mică distanță de locul unde a fost găsită mașina abandonată.

Omul era rănit și a fost transportat la spital la Cluj. Acesta prezenta plăgi prin injunghiere, probabil prin autoagresiune. Era stabil hemodinamic si respirator, iar leziunile sunt in curs de investigare.

29 iulie

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se află în prezent internat pe chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă.

În cursul nopții a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală și chirurgie plastică. Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa.

sus(2)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns