hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

iclod ziua politiei motocicleta

Copiii polițiști pentru o zi, de Ziua Poliției, la Iclod – VIDEO

A fost animație mare joi la amiază la Arena sportivă din Iclod, unde zeci de copii de la școlile din localitațile rurale din împrejur s-au întâlnit cu polițiștii, la moment aniversar.

Pe 25 martie este sărbătorită în fiecare an Ziua Poliției Române. După ce în anii trecuți, poliția a fost alături de locuitorii din orașe, acum a venit rândul celor din sate și comune.

Au venit la întâlnirea de la Iclod cu microbuzele copii și cadrele didactice de la școlile din Bonțida, Vultureni, Așchileu, Dăbâca, Iclod, Aluniș, Cornești, Mintiu Gherlii, Sic, Țaga, Geaca și Buza.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherla

Copiii au fost încântați să vadă, mulți pentru prima dată, dotarea polițiștilor, tehnica de intervenție, s-au putut fotografia în mașinile de poliție și chiar pe motocicleta acestora, au învățat cum se iau amprentele, dar au primit și mici cadouri, constând în autocolante cu semne rutiere, orare, baloane și pliante cu sfaturi pentru un comportament corect. Elevii au putut testa pe propria piele senzația pe care o are un om atunci când este băut ori se află sub influența drogurilor, prin folosirea ochelarilor speciali.

Pentru toți cei prezenți, polițiștii de la Serviciul Acțiuni Speciale au făcut o demonstrație de intervenție, alături de colegii de la Serviciul Pirotehnic.

Evenimentul a fost organizat de IPJ Cluj și Poliția Gherla. Gazdă bună a fost primarul din Iclod, Emil Pîrțoc, care i-a îndemnat pe copii să vadă în polițiști prietenii care le sar în ajutor atunci când sunt probleme.

video în continuare

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns