mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
concurs role cluj copii gradinita

Copiii de la Grădinița Veseliei pe podium la Cluj, în proiectul „De mic învăț să mă feresc de rele” – FOTO

Ediția a VI-a a proiectului educațional ”De mic învăț să mă feresc de rele – 2018” a ajuns la final. Proiectul se adresează preșcolarilor din județ, fiind deja unul de tradiție, care adună an de an la start tot mai multe grădinițe și implicit, tot mai mulți copii.

Miercuri, 30 mai, în Parcul Rozelor din municipiul Cluj-Napoca a avut loc faza finală a Proiectului educațional ”De mic învăț să mă feresc de rele – 2018”. Proiectul a atras, în acest an, 28 de grădinițe din întreg județul, la faza finală a concursului de role și biciclete luând startul 112 copii.

Activitățile din cadrul proiectului s-au desfășurat în două etape, respectiv o etapă de activități la grupă, unde copiii au aflat cum pot preveni implicarea în accidente rutiere, de ce strada nu este loc de joacă și cum pot călători în siguranță ca pasageri în autoturismele părinților sau bunicilor.

După desfășurarea activităților de la grupă, copiii au participat la un concurs de îndemânare în conducerea bicicletei sau a rolelor, pe secțiuni diferite, fete și băieți.

Proiectul a avut și o secțiune de creație, unde cei mici, sprijiniți de educatoare și părinți, au realizat postere și jurnale cu tematică rutieră.

La final, participanții au fost răsplătiți cu diplome, medalii și cadouri.

galerie foto – imagini de la activitate

galerie foto gherlaCoroi Maria, din grupa mare de la Gradinița Veseliei din Gherla, a fost din nou pe podium, obținând locul I la role – fete.

De asemenea, grupa mare de la aceeași grădiniță a obținut mențiune la secțiunea „Postere”.

„Aducem mulțumiri tuturor copiilor participanți în proiect, educatoarelor Letiția Bălan și Maria Florian pentru munca depusă cu copiii și, nu în ultimul rând părinților și copiilor Coroi Maria, Cătinean Iarina, Cheța Armin și Hăran Tudor, pentru modul în care s-au implicat și au reprezentat grădinița noastră în concurs”, spune directorul grădiniței, Mariuca Chiorean.

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns