taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
gradinita casuta fermecata gherla

Copiii de la grădinița Căsuța Fermecată învață cât de important este mersul pe jos sau cu bicicleta

Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit „Căsuța Fermecată” din Gherla au desfășurat în săptămâna 16-22 septembrie activități educative, îm cadrul Săptămânii Mobilității Europene, cu activităţi practice: „Eu pe bicicletă”, activități artistico-plastice: (modelaj) „Roata bicicletei mele” și activități sportive: „Micul biciclist”, în cadrul temei „Sigur și sănătos, cu mobilitate durabilă”.

Copiii au avut astfel parte de oportuniăți pentru a conștientiza faptul că mersul pe jos și cu bicicleta are beneficii atât pentru sănătatea lor, cât și pentru mediul înconjurător și, totodată, fac parte din recomandarea de exerciții zilnice de care au mare nevoie. Activitățile au fost inițiate în urma sugestiei venite din partea autorităților locale, a primarului Ovidiu Drăgan și a  directorului Nica-Rozalia Oros.

gradinita casuta fermecata gherla

Grupele mijlocii „Boboceii isteți” și „Îngerașii”, îndrumate de prof. Tanasă Monica, prof. Măluțan Ioana, prof. Moldovan Mariana, prof. Aliman Sabina și grupa combinată „Törpѐk” îndrumată de prof. Szabό Ildikό Mária și prof. Molnar Marta, au desfășurat activități în curtea grădiniței, învățând astfel că mersul pe jos și mersul pe bicicletă sunt mijloace prin care se poate utiliza mobilitatea cu emisii reduse sau zero.

gradinita casuta fermecata  gherla

Toate acțiunile educative din această săptămână s-au desfășurat ținând cont de măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu SARS-CoV2.

Cu toate restricțiile impuse, cadrele didactice au reușit, împreună cu părinții, să ofere copiilor momente frumoase, pline de învățăminte, dar și de distracție.

sus(19)jos(1)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?