ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
gradinita casuta fermecata gherla copii politie

Copiii de la Grădinița Căsuța Fermecată au învățat primele reguli de circulație, cu poliția

Copiii de la Grădinița cu program prelungit „Căsuța Fermecată” din Gherla au desfășurat pe 23 mai activitatea ,,Reguli de educație rutieră”, în colaborare cu Poliția Municipiului Gherla, Compartimentul Rutier Gherla.

Componentă a Educaţiei pentru societate, educaţia rutieră reprezintă unul dintre elementele esenţiale ale civilizaţiei moderne. Datoria oricărui cetăţean este de a respecta regulile de circulaţie şi, în acelaşi timp, de a participa, în mod conştient, la stimularea interesului celorlalţi membri ai societăţii pentru cunoaşterea şi respectarea acestor reguli.

Pornind de la adevărul că ,,în circulaţia rutieră e de ajuns – uneori – să greşeşti o singură dată pentru că a doua oară nu mai ai când”, s-a elaborat acest proiect pentru a intensifica activitatea de sprijinire a copilului preşcolar în dobândirea de cunoştinţe, capacităţi şi deprinderi, care să-i permită adaptarea cu uşurinţă la condiţiile de mic pieton.

gradinita casuta fermecata gherla copii politie

Copiii au avut astfel parte de oportunități de a înțelege faptul că pentru a circula corect, trebuie să respecte anumite reguli de circulație.

În proiect au fost implicate trei grupe, „Bococeii isteți”, „Ștrumfii” și „Îngerașii”. Grupele mijlocii au fost îndrumate de prof. Tanasă Monica-Liuța, prof. Măluțan Irina Ioana, prof. Moldovan Mariana, prof. Aliman Sabina, iar grupa mică de prof. Beldean Monica, prof. Belean Delia Ioana, agenți de poliție, cadre didactice din unitate.

În urma activităților desfășurate, copiii au avut parte de momente pline de învățăminte, dar și de distracție.

gradinita casuta fermecata gherla copii politie

Activitatea a fost inițiată de profesor învățământ preșcolar Tanasă Monica-Liuța și de directorul grădiniței, Oros Nica, în colaborare cu Șeful Compartimentului Rutier Gherla – inspectorul de poliție Alexandra Farcaș-Rotaru.

gradinita casuta fermecata gherla copii politie

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns