taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
perchezitie cluj politie mascati

Copii trimiși la cerșit în Cluj, naivii cu milă au cotizat la o mică avere, ce au găsit polițiștii la percheziție

O femeie din Cluj este bănuită că și-ar fi exploatat nepoatele, de 12 și 17 ani, prin obligarea la practicarea cerșetoriei. De asemenea, nora acesteia, o femeie de 29 de ani, cu capacitatea de a munci, este bănuită că ar fi apelat în mod repetat la mila publicului, folosind în acest scop prezența a doi copii minori de 3 şi 9 ani.

Pe de 29 august, polițiștii de combatere a criminalității organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.–S.T. Cluj, au efectuat o percheziție domiciliară în Cluj-Napoca, la locuința a două persoane bănuite de trafic de minori în formă agravată și în formă continuată și folosirea unui minor în scop de cerșetorie în formă continuată.

În urma acestei activități, au fost puse în aplicare două mandate de aducere. De asemenea, au fost descoperite şi ridicate trei telefoane mobile, 1.950 de euro şi mai multe înscrisuri.

perchezitie cluj bani bijuterii

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că o femeie de 53 de ani, din Cluj-Napoca, le-ar fi recrutat și le-ar fi adăpostit pe nepoatele sale, de 17 şi 12 ani – în prezent, la adresa ei de domiciliu, în scopul exploatării acestora.

Femeia ar fi profitat de imposibilitatea lor de a se apăra sau de a-și exprima voința și ar fi abuzat de poziția sa de încredere față de minore. Astfel, le-ar fi obligat să cerșească pe raza municipiului Cluj-Napoca, în beneficiul său și al familiei sale.

De asemenea, în cursul anului 2018, nora femeii, o femeie de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cu capacitate de a munci, ar fi apelat în mod repetat la mila publicului, ar fi cerut ajutor material și ar folosit în acest scop prezența a doi minori de 3 şi 9 ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 29 august 2019, față de femeia în vârstă de 53 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj și al Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

sus(12)jos(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?