taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
sala copii jocuri gherla

Copii fericiți și îngrijiți la noua sală Crystal Junior din Gherla, ce se pregătește pentru cei mici (P)

Peste mai puțin de o săptămână se inaugurează la Gherla un nou spațiu de joacă, destinat copiilor între 3-12 ani.

Crystal Junior se numește locația, aflată lângă noua sală de evenimente Crystall Ballroom, inaugurată în urmă cu câteva luni de Angela Rusu, pe strada Fizeșului.

Noua sală este destinată petrecerii cât mai plăcute a timpului de către copii, sub supraveghere cu personal  specializat, în fiecare zi, între orele 10-22. De asemenea, vor fi amenajate spații și pentru părinții care vor să fie alături de copii. Prețul este de 15 lei/oră la locul de joacă/copil.

sala jocuri copii gherla

Crystal Junior va fi locul ideal pentru petreceri aniversare ori alte evenimente, cu muzică, jocuri de lumini și voie bună. Astfel, la grupuri de cel puțin 10 copii, se asigură pizza, suc, apă și șampanie pentru copii, picturi pe față, jocuri educative și distractive cu  supraveghetor și personal specializat. Prețul este de 60 lei/copil și mai include acces la spațiul de joacă timp de 2 ore și jumătate.

Deschiderea oficială la Crystal Junior are loc joi, 8 august 2019, de la orele 14 și până seara.

Programări se vor putea face la telefonul 0756.982.932

 

sus(70)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns