taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant
yahoo mail se inchide 15 iulie 2013 id mess pierdut dezativat cont inchis

Contul tau de mail pe Yahoo, la un pas sa fie sters si luat de altcineva. Ce trebuie sa faci?

Internautii care detin un cont de email pe platforma Yahoo risca sa ramana fara el in urmatoarea luna. Cei care nu si-au accesat contul de pe Yahoo in ultimele 12 luni si nu vor face acest lucru pana in data de 15 iulie 2013, isi vor pierde contul, care va fi dezactivat, a anuntat Yahoo. La fel se va intampla cu id-urile de Yahoo Messenger. Adresa respectiva de email va putea fi luata de primul venit!

Compania spune ca o simpla accesare a contului de email va garanta mentinerea activa a acestuia pe o perioada de 12 luni.

Daca contul de email al unui utilizator va fi dezactivat, acesta isi va pierde id-ul si toate datele legate de contul respectiv. Masura va afecta si id-urile de Yahoo Messenger, conectate la adresa de email. Cei care nu si-au accesat conturile de email cel putin o data in ultimul an pe 15 iulie, vor ramane si fara id-ul de messenger, pe care il va putea lua oricine.

Pierderea adresei de email va insemna si pierderea accesului la platformele care folosesc pentru autentificare adresa de email respectiva, gen Facebook, YouTube etc.

Yahoo face curat intre adresele de email

Gigantul internetului planuieste prin aceasta masura sa elibereze id-uri, in beneficiul unor noi utilizatori sau a celor care si-au dorit un id care a fost luat pana acum. 

Este usor de banuit ca un utilizator de email pe Yahoo prefera o adresa de genul: ionut@yahoo.com, care pana acum era ocupata, si care l-a obligat sa-si faca o adresa de tipul ionut1998@yahoo.com.  Daca ionut@yahoo.cum nu si-a accesat contul in ultimul an si n-o va face pana pe 15 iulie 2013, primul ionut care doreste o adresa noua de email va putea rezerva aceasta adresa fara nici o problema, lasandu-l pe adevaratul ionut cu ochii in soare. In plus, emailurile primite vor ajunge la noul ionut.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns