taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
gherla iarna somes

Controale pe Someșul Mic pentru prevenirea pescuitului ilegal, ce amenzi s-au dat

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat la data de 11 ianuarie, în colaborare cu jandarmii clujeni și reprezentantul Agenției pentru Pescuit si Acvacultură – Filiala Cluj o activitate pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite din domeniul piscicol.

Astfel, pe râul Somesul Mic au fost derulate verificări privind respectarea normelor legale ale activității de pescuit în habitatele piscicole naturale.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 11 abateri de la prevederile în vigoare, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 2.400 de lei.

Polițiștii recomandă respectarea legislației privind pescuitul și acvacultura, a condițiilor în care permisul de pescuit a fost eliberat, precum și a perioadelor/ zonelor în care această activitate este permisă.

foto: arhiva

sus(16)jos(8)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Se fac controale sa prinda "infractorii"care pescuiesc ilegal pe Somes ,se fac controale pe strada sa prinda vreun "infractor" fara masca sau vreun "infractor"care a oprit neregulamentar dar nu vedem o postare cum se fac controale la cei care taie si transporta copaci ilegal si cati au prins si li s-au facut dosar penal acestor infractori "cu acte in regula"!

    sus(4)sus(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?