taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
sofer control politie microbuz gherla cluj

Controale la transportul ilegal de persoane, șoferi rămași fără mașini

În ultima săptămână s-au întețit controalele pe șosele pentru depistarea șoferilor care fac transport ilegal de persoane.

Poliţiştii clujeni au acţionat pe raza judeţului Cluj pentru prevenirea şi combaterea transportului neautorizat de persoane, între 1-8 august.

În cadrul acestor acțiuni au fost controlate peste 2300 de vehicule. S-au constatat nereguli, care au impus aplicarea a aproape 900 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea Codului Rutier şi a legislaţiei specifice transportului de persoane. Este vorba despre Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere şi OUG 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto.

11 autovehicule cu care se făcea trasnport ilegal de persoane au fost imoblizate de polițiști.

S-au constatat 35 de infracțiuni la regimul rutier, iar aproape 1000 de șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest. În 12 cazuri  s-a impus retragerea a 12 certificate de înmatriculare.

Alături de polițiștii rutieri au fost implicați în aceste acțiuni poliţişti de ordine publică, de investigarea criminalității economice și de la transporturi.

sus(28)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns