taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
sofer control politie microbuz gherla cluj

Controale la transportul ilegal de persoane, șoferi rămași fără mașini

În ultima săptămână s-au întețit controalele pe șosele pentru depistarea șoferilor care fac transport ilegal de persoane.

Poliţiştii clujeni au acţionat pe raza judeţului Cluj pentru prevenirea şi combaterea transportului neautorizat de persoane, între 1-8 august.

În cadrul acestor acțiuni au fost controlate peste 2300 de vehicule. S-au constatat nereguli, care au impus aplicarea a aproape 900 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea Codului Rutier şi a legislaţiei specifice transportului de persoane. Este vorba despre Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere şi OUG 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto.

11 autovehicule cu care se făcea trasnport ilegal de persoane au fost imoblizate de polițiști.

S-au constatat 35 de infracțiuni la regimul rutier, iar aproape 1000 de șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest. În 12 cazuri  s-a impus retragerea a 12 certificate de înmatriculare.

Alături de polițiștii rutieri au fost implicați în aceste acțiuni poliţişti de ordine publică, de investigarea criminalității economice și de la transporturi.

sus(28)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns