taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
terasa iglu

Controale la Cluj, clienți găsiți pe terase în construcții tip iglu, patroni amendați

Pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 și impunerea respectării măsurilor instituite pe perioada stării de alerta, dar și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Cluj și Grupării de Jandarmi ,,Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca, precum și polițiști locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza întregului municipiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, s-a constatat faptul că un operator economic își desfășoară activitatea în patru spații închise, respectiv construcții de tip iglu, în fiecare dintre acestea aflându-se între patru și șase persoane.

Operatorul economic a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020, totodată, fiind dispusă oprirea servirii clienților și înlăturarea materialului de pe structura de construcție.

Un alt operator economic din zona centrală a municipiului a fost depistat în timp ce își desfășura activitatea în spațiu închis, respectiv construcții de tip iglu, în interiorul acestora aflându-se între trei și șase persoane. Operatorul economic a fost sancționat contravențional în conformitate cu Legea 55/2020. Totodată, s-a dispus oprirea servirii clienților și înlăturarea materialului de pe structura construcției.

Cu ocazia verificărilor efectuate în zona parcului central din municipiu, s-a constatat faptul că un operator economic nu respectă măsura suspendării activității operatorului economic de comercializare alimente și băuturi în spații închise, desfășurându-și activitatea în cinci spații închise (construcții de tip iglu), în interiorul acestora aflându-se un număr de două-șase persoane. Operatorul economic a fost sancționat contravențional în conformitate cu Legea 55/2020, fiind dispusă oprirea servirii și înlăturarea materialelor de pe structura de construcție.

foto: arhiva

sus(3)jos(10)

Lasă un răspuns