taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
politie control cluj

Controale cu polițiștii pe traseul Bonțida-Apahida, șoferii vitezomani luați în vizor

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au desfășurat pe 3 martie, în intervalul orar 9.00-13.00, respectiv 15.00 – 18.00o acțiune cu scopul prevenirii accidetelor de circulație produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

S-a acționat pe DN1 E 60 (tronsonul Feleacu-Vâlcele), DN1 F (tronsonul Baciu – Topa Mică) și DN1 C (tronsonul Apahida – Bonțida).

În cadrul acțiunii, au fost depistați 31 de conducători auto care se deplasau pe drumul public cu o viteză peste limita legală. Aceștia au fost sancționați contravențional în confomitate cu OUG 195/2002R, iar față de unul dintre cei depistați a fost luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, urmare a depășirii limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale unor conducători auto care nu purtau centura de siguranță.

Totodată, au fost reținute două certificate de înmatriculare.

sus(8)jos(2)

Lasă un răspuns