ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
politie control masina politist trafic

Controale cu polițiștii din Dej și Gherla, pentru ce s-au dat peste 100 de amenzi

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au desfășurat marți, 28 iunie, între orele 6-12, o acțiune de amploare pe raza municipiului Dej și a Secției 5 Poliție Rurală Dej, în vederea creșterii siguranței publice și a combaterii riscului rutier.

Au fost angrenate efective din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, beneficiind de sprijinul polițiștilor din cadrul Formațiunii Rutiere Gherla, a jandarmilor din cadrul Detașamentului Dej-Gherla și a polițiștilor locali din cadrul Poliției Locale Dej.

S-a acționat cu prioritate pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii sau a celor date în consemn, precum și a persoanelor care locuiesc fără forme legale.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat cu prioritate în zonele cu risc ridicat de accidente, în vederea prevenirii și combaterii riscului rutier și sancționării conducătorilor auto care nu se supun regulilor de circulație.

În acest context, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, verificate peste 130 de autovehicule, fiind aplicate 112 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 28.000 de lei.

politie control

Pentru neregulile constatate privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale, dintre care 30 pentru încălcarea regimului legal al vitezei, 18 pentru nefolosirea centurii de siguranță de către conducătorii auto și pasageri, trei pentru abateri săvârșite de pietoni, iar restul pentru nerespectarea altor norme rutiere.

De asemenea, polițiștii au reținut patru permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, dintre care trei pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire și unul pentru încălcare limitei legale de viteză.

Pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor au fost reținute trei certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate a cetățenilor români.

Ca urmare a activităților derulate în vederea verificării persoanelor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au depistat doi tineri cu vârsta de 17, respectiv 18 ani și un bărbat în vârstă de 49 de ani, toți din municipiul Dej, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Doi dintre aceștia au fost depistați pe o stradă din municipiul Dej, iar tânărul de 18 ani a fost depistat pe raza județului Satu-Mare.

Cele trei persoane, în perioada ianuarie-iunie 2022, ar fi sustras materiale feroase din curtea unei societăți comerciale, prejudiciul fiind recuperat în procent de 50%.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind cercetați în stare de libertate.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns