taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
politie dej gherla

Controale cu polițiștii din Dej și Gherla, ce s-a verificat și pentru ce s-au dat amenzi

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală, în colaborare cu polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Gherla, jandarmi și funcționari publici ai Primăriei municipiului Dej au acționat ieri, pe raza orașului Dej și în localitățile arondate, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, a faptelor de natură penală și contravențională, precum și a reducerii riscului rutier. Au fost aplicate peste 100 de contravenții.

Joi, 3 septembrie, 44 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalistică, cu sprijinul jandarmilor și a funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Dej au desfășurat o acțiune de menținere a unui climat optim de ordine publică.

politie dej gherla

Pe parcursul desfășurării activităților, respectiv în intervalul 06.00-13.00, au fost legitimate peste 230 de persoane și controlate 172 de autovehicule.

De asemenea, au fost efectuate verificări privind respectarea prevederilor legale ale activităților de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

94 dintre sancțiunile contravenționale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind reținute șapte permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

politie dej gherla

sus(20)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns