taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie control armata gherla cluj

Controale cu poliția și armata la intrările în oraș, la ora 17 a răsunat Imnul în toată România – VIDEO

Intrările și ieșirile din Gherla sunt monitorizate de câteva zile de echipaje de poliție, însoțite de militari, echipați cu armament. 

Situația generată de criza coronavirus a impus măsuri ferme împotriva celor care nu respectă restricțiile de deplasare. Forțele de ordine verifică dacă cei care se deplasează cu autovehicule au asupra lor documentele justificative – declarație pe propria răspundere sau adeverința de serviciu.

În semn de solidaritate și respect față de cadrele medicale din toată țara, care luptă cu pandemia de coronavirus, cât și față de oamenii care respectă indicațiile autorităților și stau în case, sâmbătă a avut loc o acțiune la nivel național.

La ora 17, din megafoanele mașinilor de poliție a răsunat Imnul României, iar forțele de ordine – polițiști, jandarmi, militari, au salutat efortul comun făcut în lupta contra virusului.

Acțiunile de control vor continua și în periuoada următoare.

video în continuare

sus(84)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns