taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor mariflor gherla locuri de munca sofer angajare dej cluj
politie trafic control politist gherla cluj masina

Controale cu poliția pe traseul Bunești-Livada-Fundătura și pe drumul de la Fizeșu Gherlii, șoferi cu permisul suspendat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat pe 12 ianuarie o acțiune în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate de efectuarea unor depășiri neregulamentare și nerespectarea limitei legale de viteză.

Pentru punerea în aplicare a obiectivelor urmărite, polițiștii au acționat pe DN1C, pe tronsonul de drum Bunești – Livada – Fundătura, dar și pe DJ 109 C pentru verificarea consumului de alcool sau a altor substanțe de către conducătorii auto.

În acest din urmă caz, au fost testate cu aparatul etilotest 21 de persoane, dar nu au fost constatate abateri ale prevederilor legale.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate în total 21 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări aduse normelor de circulație pe drumurile publice, în acord cu OUG 195/2002 R.

De asemenea, au fost depistați nouă conducători care se deplasau cu o viteză neregulamentară, față de aceștia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depășirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h.

foto: arhiva

sus(11)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns