taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
politist trafic

Controale cu poliția în trafic, amenzi pentru viteză, un șofer fără permis prins la Livada

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiul Gherla au acționat în perioada 23-25 aprilie, cu scopul reducerii accidentelor de circulație produse ca urmare a nerespectării normelor rutiere.

S-a acționat în vederea depistării conducătorilor auto care nu nerespectă regimul legal de viteză, dar și a celor care conduc autoturisme, deși se află sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii au fost opriți pentru control și testați cu aparatul etilotest 48 de conducători auto, fără a fi constatate nereguli.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate un număr de 48 de abateri ale normelor rutiere în vigoare, care au condus la aplicarea de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2020R și la reținerea unui număr de 10 permise de conducere, nouă dintre acestea fiind reținute ca urmare a depășirii limitei de viteză cu peste 50 km/h.

De asemenea, ca urmare a unor nereguli constatate, s-a impus reținerea a două certificate de înmatriculare.

La data de 24 aprilie, în jurul orei 14.30, polițiștii au depistat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Dej, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1C E576, prin localitatea Livada, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto: arhiva

sus(3)jos(0)

1 comentariu

  1. Puneti-i la militianu G*** fiola sa vedeti cat ii iese alcoolemie !! 25 de o condus masina personala si de la politie sub influenta alcoolului si nu l-ati prins niciodata ca va aparati, numa pe fraierii ce va platesc salariile ii amendati :)) !!! Rusine.....huoooo

    sus(6)sus(0)

Lasă un răspuns