taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
politie dej

Controale cu Poliția la Dej – șoferi băuți, fără permis, vitezomani, depășiri neregulamentare

În perioada 12 – 14 iulie, poliţiştii Biroului Rutier Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor de circulație şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

Acţiunea a vizat impunerea respectării regimului legal de viteză şi a prevederilor legale referitoare la interzicerea consumului de alcool.

Abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 51 de sancţiuni contravenţionale, 24 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, 8 permise de conducere, pentru conducere sub influența alcoolului, viteză, depășiri neregulamentare.

Au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier, respectiv pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, conducere fără drept de a conduce în România. În alte trei cazuri au fost reţinute certificatele de înmatriculare şi două seturi de plăcuţe de înmatriculare.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns