taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
alcool contrabanda masina portbagaj

Contrabandă cu țigări și alcool, percheziții la Gherla și Cojocna, un bărbat a fost reținut

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat pe 13 septembrie trei percheziții la domiciliu, la locuințele unor persoane bănuite de activități din domeniul contrabandei cu tutun şi alcool. La final a fost găsită cantitatea de 710 litri de alcool etilic și peste 48.000 de țigarete.

Din cercetări a reieșit faptul că în perioada mai-septembrie 2021, patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 și 65 de ani, ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă și produse alcoolice neaccizate pe raza județului Cluj.

În baza probatoriului administrat, la data de 13 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Gherla și în comuna Cojocna, din județul Cluj.

Perchezițiile efectuate de polițiști au condus la ridicarea în vederea confiscării a 48.120 de țigarete cu timbrul fiscal de proveniență din Ucraina și 710 de litri de alcool neaccizat.

În urma activităților desfășurate și documentării activității infracționale, față de un bărbat de 60 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj și Serviciului Criminalistic.

ACTUALIZARE

Judecătorii de la Gherla au dispus pe 14 septembrie măsura controlului judiciar față de bărbat, pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia a fost contestată de Parchet.

sus(30)jos(5)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?