taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
tren controlor cfr boacter

Contrabanda cu tigari pe tren. Politia a confiscat mii de tigarete

Circa 5.600 de ţigarete, transportate cu trenul pentru a fi comercializate în judeţul Timiş, au fost depistate de poliţiştii clujeni. La data de 9 decembrie 2014, ora 11:30, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj au acţionat pe trenul care circula pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Timişoara pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale săvârşite în mijlocul de transport în comun.

În acest context, au depistat un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Maramureş, care deţinea şi transporta cu trenul aproximativ 30 de cartuşe, pentru a le comercializa pe raza judeţului Timiş. Acestea proveneau din Ucraina şi purtau timbre care le scutea de acciză, întrucât erau destinate duty free-urilor.

Cele aproximativ 5.600 de ţigarete, în valoare de peste 2.500 lei, au fost ridicate în vederea luării măsurilor legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86/2006.

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns