taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
alcool contrabanda perchezitie gherla alunis floresti cluj

Contrabandă cu alcool, percheziții la Gherla, Aluniș și Florești

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, au pus în executare pe 16 februarie un număr de patru mandate de percheziție domiciliară, la două imobile situate în municipiul Gherla și la alte două din comuna Aluniș, respectiv comuna Florești, din județul Cluj, la locuințele unor persoane bănuite de activități ilegale cu alcool.

alcool contrabanda perchezitie gherla alunis floresti cluj

În urma perchezițiilor efectuate a fost descoperită și ridicată o cantitate de peste 1.300 de litri lichid incolor cu miros pronunțat de alcool, urmând a fi efectuată o expertiză fizico-chimică pentru stabilirea cu exactitate a substanței.

alcool contrabanda

Trei persoane, cu vârste cuprinse între 37 și 53 de ani, au fost conduse la poliție în vederea audierii.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 452 alin. 1 lit. h), respectiv de articolul 452 alin. 1 lit. b) din Legea 227/2015.

sus(27)jos(6)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?