taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
groapa fizesu gherlii

Consiliul Județean Cluj explică de ce nu s-au reparat gropile de la Fizeșu Gherlii mai devreme

Consiliul Județean Cluj a reacționat în mai puțin de 24 de ore față de problema gropilor uriașe apărute pe șoseaua dintre Fizeșu Gherlii și Sântioana.

Deși gropile erau acolo din toamna anului trecut, văzând că administratorul drumului nu ia nicio măsură, o știre de luni a adus în atenția publică această situație. A doua zi, echipaje de la Drumuri au intervenit, iar cele două gropi au fost plombate.

groapa fizesu gherlii asfalt

La scurt timp a sosit și reacția oficială:

„Ca urmare a articolului publicat de dumneavoastră cu privire la cele două gropi de pe drumul din localitatea Fizeșu Gherlii dorim, în primul rând, să vă mulțumim pentru interesul manifestat față de starea drumurilor județene și pentru faptul că ați semnalat această problemă.

Totodată, precizăm faptul că aceasta nu a putut fi remediată mai devreme întrucât bugetul Consiliul Județean Cluj pentru anul în curs nu a fost încă adoptat. Cu toate acestea, forul administrativ județean, prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat, a plombat cele două gropi, cu mijloace și resurse proprii.

Intenția Consiliului Județean este aceea de a dezvolta în continuare infrastructura rutieră de la nivelul județului Cluj și de a asigura în permanență starea de viabilitate a drumurilor județene.”

vezi pe același subiect

Două gropi cât roata pe șosea la Fizeșu Gherlii, șoferii le văd și le simt, Consiliul Județean așteaptă primăvara, ce spune primarul

sus(0)jos(19)

Lasă un răspuns