taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politia locala gherla centru

Consilierii locali au votat: polițiștii locali primesc norma de hrană, inclusiv în concediul de odihnă – VIDEO de la discuții și vot

Angajații de la Poliția Locală Gherla vor primi normă de hrană. Această înseamnă că veniturile acestora vor crește cu aproximativ 1.000 de lei pe lună.

Potrivit hotărârii de consiliu local, normă de hrană se acordă pentru zilele calendaristice din lună, ceea ce înseamnă că norma va fi acordată inclusiv pentru perioadele în care polițiștii locali se vor afla în concediu de odihnă, concediu medical sau în zilele libere.

„Polițistul local stă în ploaie, are tangență și conflict cu cetățeanul care care nu respectă legea (…) Știu că sunt discuții pro și contra, o să se obișnuiască și administrația și lumea cu acest serviciu”, a explicat Ioan Georgiu, șeful Poliției Locale Gherla.

Consilierul Paul Măhălean a propus vot secret, dar propunerea nu a avut suficientă susținere. Ca urmare, s-a trecut la vot deschis.

Din totalul de 18 consilieri prezenți la ședință, au votat „pentru” aprobarea normei de hrană 11 consilieri – de la PSD și UDMR, consilierul Claudia Ielcean de la PMP, consilierii Marius Mureșan și Drăgan Eugen de la PNL. A fost un singur vot „împotrivă”, al consilierului Andrei Hiticaș. Consilierii Paul Măhălean și Crișan Adrian de la PNL, Mureșan Adrian și Boca Ioan de la PMP și consilierul PACT s-au abținut de la vot, iar consilierul Vasile Băgăcean nu a votat, invocând conflictul de interese.

Același proiect de hotărâre a mai fost supus la vot în luna iunie, dar atunci a fost respins cu majoritate de voturi.

Toate celelalte proiecte de pe ordinea de zi au trecut de votul consilierilor.

video în continuare – discuțiile si votul

Se votează din nou normă de hrană pentru Poliția Locală. Nunta de aur și alte proiecte, în ședința consiliului local

sus(5)jos(177)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

10 comentarii

 1. Este absolut strigator la cer. Intre salariile celor de la buget si celor de la privat este o diferenta ca si de la cer la pamant, pe cand bugetarii o freaca toata ziua si noi muncim de ne rupem coastele. Sunt inginer cu drept de stampila cu 10 ani experienta si nu am salar ca si un politist local debutant. Sa va fie rusine.

  sus(160)sus(4)
 2. Din păcate prostia se plătește...bine ! Niște voturi în plus.Rușine ,consilierilor care au votat pentru.Rușine .Toate problemele din oraș s-au rezolvat acum ,nu ?! În primărie salariile sau triplat,doar sunt bani destui.hai să l-e dăm și la săracii polițiști

  sus(135)sus(1)
 3. Politia Locala Gherla,trebuie desfiintata.

  sus(182)sus(1)
 4. Acum mă enervez,adică cum Georgiule ? ,lasă că se vor obișnui ...proștii ? nu ? Cu tot cu pensie cred că ai depăsit 12- 13000 de lei ,nu ? E bine la stat .g*** psd-iste .

  sus(138)sus(3)
 5. Toti barbatii de la politia locala sufera de obezitate si consilierii le dau mai multa mancare !!!
  Isi bat joc de ei atentand la sanatatea lor !!!
  Propun spre binele lor sa fie incadrati cu salariul minim pe economie si sa ia netul dupa salariul minim, adica 1162 roni.
  Si atata este mult pt ce fac ei, stau sa pandeasca unde parcheaza masinile ca sa-i amendeze.

  sus(93)sus(1)
 6. Eu propun sa li se dea si masina personala cu sofer si pe langa baston sau ce mai au ei in dotare sa li se dea si pistol sa i impuste pe loc pe ce-i ce parcheaza neregulamentar,nu ca asa vor ei dar in lipsa locurilor de parcare efectiv nu ai unde opri sau parca,bineinteles cu exceptia romilor care sunt invizibili pentru militia locala!

  sus(90)sus(2)
 7. Viitorul primar al orasului va fi cel ce promite in campania electorala ca desfiinteaza Politia Locala.Va fi votat de 99% dintre Gherleni.

  sus(128)sus(3)

Lasă un răspuns