taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
politia

Conflict între un șofer și trei tineri, pe o stradă din Gherla, omul a reclamat că a fost agresat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați prin apel la 112, vineri seara în jurul orei 20, cu privire la faptul că un bărbat de 46 de ani, din Gherla, a fost agresat de către trei tineri.

La fața locului s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii din oraș, bărbatul ar fi claxonat trei adolescenți, care se deplasau cu bicicletele pe același sens de mers.

Ajuns la destinație, bărbatul a fost abordat de către cei trei, iar în urma unor discuții în contradictoriu cu privire cele petrecute în trafic, acesta ar fi fost agresat fizic.

Totodată, la fața locului au fost identificate persoanele în cauză, stabilindu-se că sunt doi tineri de 15 și 16 ani, din Gherla și un tânăr de 15 ani, din Cluj-Napoca.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(6)jos(48)

Lasă un răspuns