mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu

Conferință cu oamenii de afaceri din Gherla și din zonă la Băița – FOTO

La Băița a avut loc vineri o conferință pentru oamenii de afaceri din Gherla și din zonă.

La întâlnirea cu întreprinzătorii din Gherla, Dej şi împrejurimi, desfășurată la Pensiunea Meander, au fost invitaţi personalităţi ale vieţii politice şi economice din Cluj-Napoca.

A fost prima ediţie a evenimentului, care a avut menirea de a adună la un loc întreprinzătorii şi de a-i informa despre ultimele noutăţi cu privire la legislaţia actuală şi modalităţile de sprijinire a acestora.

Pe ordinea de zi au figurat problemele de extindere şi dezvoltare a firmelor, diversificarea iniţiativelor economice şi stabilirea unor criterii de înfiinţare de noi societăţi comerciale în diferite domenii. A avut loc şi un schimb de experienţă, unde fiecare participant a avut ocazia să-şi spună părerea despre aspectele ridicate.

galerie foto: imagini de la conferință

galerie foto gherlaInvitata Szávics Petra, expert UE, a vorbit celor prezenţi în sală despre ajutorul UE acordat întreprinzătorilopr mici şi mijlocii, expunere urmărită cu interes de cei peste 40 de oameni de afaceri. Nu întâmplător, în jurul acestei probleme s-a axat toată dezbaterea.

Un alt invitat, directorul Fundaţiei „Civitas” din Cluj-Napoca, Balogh Márton a susţinut o informare cu privire la înfiinţarea de noi antreprenori, oferind ascultătorilor şi câteva exemple concrete referitor la rentabilitatea activităţii economice în diferite domenii de activitate.

S-a mai adresat publicului şi preşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Bálint, care a apreciat această conferinţă ca un loc unde se întâlnesc întreprinzătorii particulari şi unde pot învăţa ceva unul de la altul.

S-au mai discutat problemele dezvoltării turismului rural şi despre valorificarea resurselor naturale din zona Someşurilor şi a Câmpiei. Nu au lipsit nici sugestiile şi propunerile pentru dezvoltarea şi extinderea activităţilor economice.

Scopul întâlnirii de la Băiţa a fost popularizarea experienţelor pozitive şi legarea de noi relaţii între întreprinzătorii particulari din zona Gherla, unde mai există multe posibilităţi neexploatate. S-a propus şi redactarea unei platforme economice locale, iniţiativă cu care participanţii au fost de acord.

La deschiderea evenimentului a fost prezent din partea administrației locale primarul Ioan Neselean, care a felicitat organizatorii pentru această iniţiativă și managerul ADP SA Gherla, Genel Mureşan.

De buna organizare a conferintei s-au ocupat Rotar Izabella, preşedinta UDMR Gherla şi Kasza Tamás, consilier local.

Szekely Csaba

sus(10)jos(19)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Mia bine le-ar invata cineva pe domnii patroni sa nu-si dezvolte afacerile in detrimentul vecinilor, fara perturbarea vietii acestora.

    sus(11)sus(6)

Lasă un răspuns