taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
concurs prietenii pompierilor dej cluj

Concursurile „Prietenii pompierilor” și „Cu viața mea apăr viața” la Dej – cine sunt câștigătorii – VIDEO

În jur de 100 de copii de la școli și licee din Cluj s-au întrecut la Dej, în etapa județeană a concursurilor „Prietenii pompierilor” și „Cu viața mea apar viața”, organizat de Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Întrecerile au avut loc joi dimineață pe stadionul din Dej, începând cu ora 9 și au testat abilitățile elevilor la probele de îndemânare, tehnico-aplicative și sportive. Au fost prezenți din partea organizatorilor lt. col. Rad Ovidiu și prim adjunctul inspectorului șef I.S.U. Cluj, col. Pavel Baltaru.

Elevii de la Şcoala Gimnazială Ţaga, îndrumati de profesorii Mihaela Rus şi Paul Bărbos, s-au descurcat foarte bine la ambele întreceri. La „Prietenii pompierilor”, elevii de la Ţaga au reuşit să se claseze pe a doua treaptă a podiumului, după ce au avut de trecut probe care implică coordonare, îndemânare şi alergare de viteză. La întrecerea „Cu viaţa mea apăr viaţa”, elevii din Ţaga s-au clasat pe locul 3, într-o întrecere unde au avut de trecut probe ca transportul pe targă şi peste obstacole a unei victime şi îndrumarea unui coleg printr-un labirint cu obstacole, cu mască pe față.

REZULTATELE

La concursul „Prietenii pompierilor”, organizat pentru elevii de gimnaziu, au câștigat câte o mențiune elevii de la Liceul Tehnologic Special Samus Cluj-Napoca, Școala „Constantin Brâncoveanu” Baciu și Liceul Tehnologic Apahida. Locul 3 a fost ocupat de Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Cluj-Napoca, locul 2 Școala Gimnazială Taga, iar cei mai buni și câștigătorii locului 1, elevii de la Școala Gimnazială „Gelu Românu „din Dăbâca.

Câștigătorii întrecerii „Cu viață mea apar viață” au fost la gimnaziu elevii de la Școala „Constantin Brâncoveanu” din Baciu (mențiune), Școala Gimnazială Taga (locul 3), Școală Gimnazială „Gelu Românu” Dăbâcă (locul 2) și Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Cluj-Napoca (locul 1). La liceu, locul 1 a fost câștigat de elevii de la Liceul Energetic Cluj-Napoca.

galerie foto: imagini de la concurs

galerie foto gherlaCâștigătorii au  primit cupe, medalii și diplome.

„Noi sperăm ca la ediția viitoare a concursului să participe și elevi din Gherla”, a declarat lt.col. Ovidiu Rad.

În funcție de rezultatele celorlalte competiții desfășurate la nivel de județ, urmează să fie desemnate echipajele care vor participa la etapa națională.

video în continuare

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns