taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare

Concursul Junior Designer la Iasi – locul II pentru un elev de la Liceul Tehnologic Gherla. Cu un LIKE poate castiga premiul de popularitate!

Un elev de la Liceul Tehnologic Gherla, Tamas Alexandru Mihai, din clasa a X-a, a castigat locul al II-lea la concursul „JUNIOR DESIGNER”, sectiunea Compozitie vestimentara. Acest concurs este organizat de Facultatea de Textile Pielarie si Management Industrial din Iasi si a ajuns la editia a VI-a.

La concurs au participat 195 de elevi din toata tara, iar organizatorii si-au propus sa ii aduca pe tinerii designeri cu un pas mai aproape de o cariera de succes in industria modei.

Toți câștigătorii beneficiaza de vouchere care acoperă valoarea taxei de admitere 2015 la Facultatea de Textile, Pielarie si Management Industrial din Iasi.

foto: creatia castigatoare a elevului de la Liceul Tehnologic Gherla

design vestimentar gherla junior liceul tehnologic  tamas alexandru

Alexandru poate fi ajutat de noi toti sa castige si un Premiu de Popularitate al concursului. Intra pe pagina de Facebook a FTPMI si da un like la creatia sa, pana in data de  1 iunie 2015, ora 14.00.

prof.Rodica Fodor

sus(22)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns