hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj vintage pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj

Concursul Junior Designer la Iasi – locul II pentru un elev de la Liceul Tehnologic Gherla. Cu un LIKE poate castiga premiul de popularitate!

Un elev de la Liceul Tehnologic Gherla, Tamas Alexandru Mihai, din clasa a X-a, a castigat locul al II-lea la concursul „JUNIOR DESIGNER”, sectiunea Compozitie vestimentara. Acest concurs este organizat de Facultatea de Textile Pielarie si Management Industrial din Iasi si a ajuns la editia a VI-a.

La concurs au participat 195 de elevi din toata tara, iar organizatorii si-au propus sa ii aduca pe tinerii designeri cu un pas mai aproape de o cariera de succes in industria modei.

Toți câștigătorii beneficiaza de vouchere care acoperă valoarea taxei de admitere 2015 la Facultatea de Textile, Pielarie si Management Industrial din Iasi.

foto: creatia castigatoare a elevului de la Liceul Tehnologic Gherla

design vestimentar gherla junior liceul tehnologic  tamas alexandru

Alexandru poate fi ajutat de noi toti sa castige si un Premiu de Popularitate al concursului. Intra pe pagina de Facebook a FTPMI si da un like la creatia sa, pana in data de  1 iunie 2015, ora 14.00.

prof.Rodica Fodor

sus(21)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns