taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
liceul tehnologic gherla oferta educationala cluj 2014 2015

Concurs profesional la Liceul Tehnologic, o elevă s-a calificat la etapa națională

Liceul Tehnologic din Gherla a găzduit faza judeţeană a Concursului profesional în meseria de confecţioner produse textile, la care au participat elevi ai unităţilor de învăţământ de profil din Cluj-Napoca, Câmpia Turzii şi Gherla.

Întrecerea celor mai buni meseriaşi din acest domeniu s-a desfăşurat în cadrul a două probe: teoretic şi practic. Juriul a fost format din cadrele didactice de la Colegiul de servicii în turism din Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” Câmpia Turzii şi Liceul Tehnologic Gherla.

Elevii au dat dovadă de o bună pregătire, dovedindu-se buni meseriaşi, asta denotă rezultatele finale ale concursului profesional.

La etapa naţională s-a calificat eleva Diana Varga din clasa a XI-a E cu profil confecţioner produse textile, de la Liceul Tehnologic Gherla.

Chiar dacă doar un elev s-a calificat mai departe, faza judeţeană a concursului a fost deosebit de reuşită, viitorii textilişti s-au remarcat în ambele probe, asta însemnând că această meserie se află în mâini bune, meritul fiind atât al profesorilor, cât şi al maiştrilor care îi instruiesc.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(17)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns