ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
concurs tablea office expert gherla

Concurs de Zilele Municipiului Gherla: o tableta de la Office Expert!

Cu ocazia Zilelor Municipiului Gherla, magazinul de calculatoare si birotica OFFICE EXPERT, cu sediul in Piata Libertatii nr. 3, iti face cadou o tableta Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+!

office614

Inscrie-te acum! Completeaza repede datele de mai jos si intri automat in tragerea la sorti pentru premiul oferit de Office Expert! Inscrierile se pot face pana duminica, 6 iulie 2014, ora 18.00.

Tragerea la sorti are loc duminica seara, pe stadion, la Zilele Municipiului Gherla, in intervalul orar 20-23. Castigatorul va fi anuntat pe scena. Premiul va fi inmanat dupa ce castigatorul va confirma datele cu care s-a inscris in concurs (pe baza cartii de identitate, a certificatului de nastere sau a numarului de telefon). Castigatorul va fi anuntat si pe www.gherlainfo.ro si pe pagina de Facebook Gherla INFO.

In cazul in care castigatorul nu se prezinta dupa premiu in termen de 24 de ore, luni seara va avea loc o noua tragere la sorti, iar castigatorul va fi anuntat pe www.gherlainfo.ro si pe pagina de Facebook Gherla INFO.

SUCCES TUTUROR!

ACTUALIZARE

Inscrierile s-au incheiat duminica la ora 18. S-au inregistrat pentru tragerea la sorti un numar de 231 de persoane.

In urma tragerii la sorti desfasurate duminica seara pe scena la Zilele Municipiului Gherla, norocoasa castigatoare este MARIANA BONTA. In cursul zilei de luni, aceasta si-a primit premiul.

Felicitari castigatoarei, iar pentru ceilalti participanti la concurs, care au avut mai putin noroc, va asteptam la urmatoarele concursuri. Fiti cu ochii pe Gherla INFO!

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

Lasă un răspuns