taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
pescar lac sucutard concurs

Concurs de pescuit pe lacul Sucutard-Chiriș – VIDEO

Un concurs de pescuit care a durat 32 de ore a avut loc în premieră la sfârșitul săptămânii trecute pe lacul Sucutard-Chiriș din comuna Geaca.

S-au înscris 22 de echipe, care au luat startul întrecerii sâmbătă dimineață la ora 7, la lacul populat cu crap, cteno, caras și șalău.

Vremea a fost cu de toate: ceață, căldură mare și furtună cu vânt mare, o provocare pentru toți participanții de rezistență la condiții de toate felurile.

Duminică la ora 14 s-a auzit fluierul final, iar în urma cântăririi s-au stabilit și câștigătorii.

pescar lac sucutard concurs

  • locul 1 – Daniel Chiorean, Ban Viorel, Ban Raul (Cluj-Napoca)
  • locul 2 – Ferghete Elisei, Coăcean Ioan (Cluj-Napoca)
  • locul 3 – Alin Cerbu, Gheorghe Sărac (Turda)
  • locul 4 – Revnic Horațiu, Ciceu Radu (Gherla)

Organizatorul și administratorul lacului a pus la bătaie premii stimulante: 2500 lei locul I, 1300 locul 2, 900 lei locul 3 și 700 lei locul 4.

Toți participanții au primit medalii și diplome.

pescar lac sucutard concurs

În plus, câștigătorii au primit o partidă de 12 ore de pescuit gratuit.

Impresii la final

„Am participat la primul meu concurs. Din păcate, la tragerea la sorți nu am tras un stand foarte bun, singurul stand pe care nu am pescuit niciodată. Am început partida cu stângul, uitându-mi senzorii acasă, am tras o fugă până în Cluj și am revenit, am sondat o oră, nu am găsit un substrat mai tare… Am ales să pescuiesc în 60 de m, am nădit foarte puțin cinci spomburi, a intrat un crap, am spus perfect, am mai momit cu cinci spomburi, pe după-masă cerul dintr-o dată s-a înnorat, a început furtună, un vânt că abia mergeai în față. Am vrut să închid masa, pe când să pun mâna pe ea, a suflat-o vântul și am primit o masă în cap (reset din fabrică😂). Am trecut peste toate, într-un final furtuna s-a oprit, salteaua de primire nici acum nu am mai găsit-o, cortul l-am găsit rupt, din ce am avut într-o trusă peste 30 de cutiuțe de momeli, am mai rămas cu cinci, am spus no, îi clară treaba! Să nu o mai lungesc, după atâtea peripeții, am reușit să ne clasăm pe locul 2, după foarte multe răsturnări de situație (până duminică dimineață am fost pe locul 1, apoi am sărit pe locul 3), dar într-un final am reușit să mai prindem niște pești și am revenit pe locul 2”, a consemnat Elisei.

„Eu personal, în ciuda faptului că nu am prins pești, sunt foarte mulțumit de ce ați realizat și aștept (așteptăm) cu nerăbdare ediția următoare! Vă mulțumim pt găzduire și la mai mulți pești data viitoare!”, a transmis Aron.

„Super tare lacul și organizarea frumoasă, felicitari băieți!”, a spus Arpi.

Și pentru organizatori  concursul a fost o experiență nouă, care le-a dat încredere că următoarea ediție va fi și mai reușită.

video în continuare

sus(7)jos(3)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?