taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
liceu petru maior gherla concurs franceza

Concurs de limba franceză la liceul ”Petru Maior”

Activitatea Asociației Gherla- Yzeure în orașul nostru și la Liceul Teoretic ”Petru Maior” este deja binecunoscută. Cei peste 25 de ani de relații între cele două orașe se materializează și prin inițierea concursului destinat elevilor ”Prix de la francophonie”, care are printre principalele obiective evidențierea celor mai experimentați vorbitori de limbă franceză și a celor mai buni cunoscători ai spațiului francofon.

Devenit deja o tradiție, concursul s-a desfășurat joi, 8 iunie, în prezența delegației franceze prezente la Zilele orașului. Cei trei membrii ai Asociației Gherla- Yzeure au făcut de altfel parte din juriu, alături de câștigătoarea concursului de anul trecut.

Concursul, desfășurat sub deviza ”Ici, on parle français” se bucură de interes din partea elevilor. In acest an 19 elevi şi-au manifestat dorința de a participa la acestă competiție.

liceu petru maior gherla concurs francezaPremiul I a fost acordat elevululi Daniel Cuc din clasa a XII-a D, premiul al II-lea elevei Eliza Geană din clasa a XI-a B. Pe locul al III-lea s-au clasat elevii Roxana Cosma din clasa a XII-a B și Pop Gabriel din clasa a X-a C. Următorii yece clasați au primit, la rândul lor, premii de participare constând în tricouri.

Asociația Gherla – Yzeure a inițiat și susține material desfășurarea concursului, prin reprezentantul său, Pierre Guillot, un vechi prieten al liceului ”Petru Maior” și al orașului și a fost organizat de profesoara Livia Divricean.

Două dintre elevele care s-au remarcat la acest concurs vor pleca în Franța în luna iulie, în cadrul unui proiect Erasmus, tot la invitația Asociației Gherla- Yzeure.

Félicitations à tous et à toutes !

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns