taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
gherla piata bicicleta 1918 szamosujvar

Concurs cultural „Armenopolis – oraşul meu frumos”

Instituţiile culturale sunt închise peste tot în această perioadă. Cu toate acestea, amatorii de frumos din Gherla sunt invitați să participe la un concurs iniţiat de Asociaţia Grupul de Acţiune Locală (GAL) Plaiuri Someşene.

Competiţia este dedicată istoriei şi frumuseţii urbei de pe Someş, renumit centru cultural şi spiritual, aşezare cunoscută îndeosebi prin armenii stabiliţi aici în secolul al XVII -lea.

Până pe 27 martie 2020, cei interesați  sunt chemaţi să compună un text, o poezie sau un desen şi le depună în una dintre Cutiile Cetăţeanului, amplasate în centrul orașului și în autogară. Lucrările nu trebuie să depășească o pagină A4, iar numele, prenumele și vârsta participantului trebuie trecute pe verso.

Concursul este organizat pe categorii – elevi din clasele I-IV, V-VIII şi IX-XII, precum și după conținut -lucrări de natură literară (text sau poezie) și plastică (desen sau pictură).

Fiecare participant care s-a înscris la acest eveniment, prin intermediul lucrării depuse în una dintre Cutiile Cetățeanului, va primi o diploma de participare.

Premierea are loc pe 31 martie. Participanții care se vor situa pe primele trei locuri vor primi atât diploma de participare, cât și medalie, iar locurile I de la fiecare categorie, vor primi un premiu special.

Szekely Csaba

sus(4)jos(15)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

 1. GAL-ul trebuie, in sfårsit, så faca propuneri de PROIECTE pentru fonduri de la UE....pentru viata cetåtenilor actuali din GHERLA....care pe vremea romanilor si dacilor s-a numit CONGRI...
  Comunicati ce activitati au avut salariatii bine plåtiti pånå acum in frunte cu Andreea !!!!

  sus(56)sus(0)
  • Zice lumea ca din 8 ore program, 7 ore si 30 minute freca internetul sa treaca programul de lucru, se mai ocupa de sala ei particulara de fitness si in restul timpului de 30 de minute plimba o hartie sau doua prin primarie !! La fel ca si cealalata 'experta" consiliera !
   Pai de unde timp sa te ocupi de oras si cetatenii ei ??!!

   sus(76)sus(0)

Lasă un răspuns