taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
metallica

Concert Metallica la București pe 14 august 2019

Una dintre cele mai cunoscute trupe rock a lumii revine în România. Este vorba despre Metallica, cu un nou concert  la București, pe 14 august 2019, în cadrul turneului WordWired Tour.

După 100 de milioane de albume vândute în toată lumea, concertele Metallica sunt adevărate spectacole, în care biletele vândute cu cel puțîn 8 luni înainte se epuizează în maximum 5 minute.

Așadar pentru fanii români, fără nici o îndoială că va fi un adevărat concert, în care la loc de cinste va fi muzică trash și heavy metal adevărat.

Metallica va fi însoțită de trupele Ghost și Bokassa, care vor cânta în gala de deschidere.

Albumul „Hardwired…To Self-Destruct”, pe care trupa îl va promova anul acesta pe Arena Națională a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200. A fost pentru a șasea oară când formația a reușit să se plaseze pe primul loc în acest clasament, această performanță fiind atinsă și cu ”Death Magnetic” (2008), ”St. Anger” (2003), ”Reload” (1997), ”Load” (1996) și ”Metallica” – The Black Album (1991).

Trupa a mai concertat în România în 1999, cu prilejul turneului „The Garrage Remains the Same”. Hetfield și compania au revenit în România nouă ani mai târziu, la un concert care a adunat peste 30.000 de fani. În 2010, Metallica a concertat tot la București.

Cu siguranță, show-ul din 2019 va fi memorabil pentru fani, iar rockerii din Gherla, Dej sau Cluj-Napoca vor trăi la maximum prestația echipei James Hetfield – Lars Ulrich – Kirk Hammett – Robert Trujillo.

video: Metallica în concert în Antarctica

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns