taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
catedrala armeneasca gherla

Concert la Catedrala Armenească cu oaspeți din Israel

Duminică 23 iulie 2017, orele 18,00 Catedrala Armenească din centrul municipiului Gherla va găzdui un important eveniment artistic.

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate la marile festivaluri din Israel, Spania şi Germania, Corul „Nostalgia” din Haifa (Israel) va susţine în colaborare cu Corul Armenesc din localitate un concert de muzică corală, aşteptat cu mult interes de melomanii oraşului de pe Someş.

În cadrul reprezentaţiei vor evolua corurile „Nostalgia” dirijat de Uzi Essner, „Kolot Habaron” condus de Haim Essner, ambele din Israel şi Corul Catedralei Armeneşti Gherla, dirijor: Molnár Anna.

Cu ocazia vizitei în municipiul Gherla a formaţiilor corale din Israel, la sediul filialei Gherla a Uniunii Armenilor din România va avea loc o întâlnire prietenească, primul pas a unei colaborări în domeniul cultural. Aici amintim că în fiecare toamnă formaţiile artistice ale comunităţii armeneşti din Gherla şi cele ale comunităţii evreieşti din Cluj-Napoca susţin programe comune, o tradiţie ce are o vechime de opt ani. Iată că aceste relaţii prieteneşti dintre cele două etnii se dezvoltă şi pe plan internaţional.

Szekely Csaba

sus(10)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns