taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
biserica franciscana gherla romano catolic

Concert de Crăciun la Biserica Romano-Catolică

În cadrul Slujbei din noaptea Crăciunului de la Biserica Romano-Catolică din Gherla a încântat sufletele credincioşilor prezenti in biserica franciscana corul condus de Molnár Árpád, asa cum face de altfel an de an, cu ocazia celei mai mari sărbători ale creştinităţii.

Două din piesele muzicale din timpul slujbei au fost interpretate de copii, surorile Kaszián Anett şi Ilona. Prin aceste cântece, asistenţa a trăit din plin sentimente de bucurie, seninătate şi speranţă. Cei prezenti au gustat mai profund din frumuseţea, fericirea şi prezenţa Celui care a fost vestit pe toată durata slujbei, oficiata de preotul Szákcs Endre.

Pe 24 decembrie 2016 a avut loc o slujba si în biserica armenească, unde a cântat corul condus de Molnár Anna, cu piese interpretate si în limba armeană.

La Biserica Romano-Catolică din pe strada Bobalna poate fi admirata pana la sfarsitul anului „Ieslea din Bethleem” în miniatură, amenajată an de an de membrii Echipei de cercetaşi nr. 51 „Czetz János”, aflata chiar în faţa altarului bisericii.

Szekely Csaba

sus(8)jos(0)

Lasă un răspuns