taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
sanmarghita spectacol biserica adventista

Concert de colinde la Sânmărghita

Colindele au răsunat la Căminul cultural din Sânmărghita, în cadrul unui concert organizat luni, 26 decembrie, de Biserica Adventistă din localitate.

sanmarghita spectacol biserica adventistaCorul a fost dirijat de prof. Kovács Hajnal din Gherla, iar Petrovics Laczkó Tünde, interpretă şi profesoară la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, a cantat solo. Tot din Gherla, eleva Colegiului de muzică „Sigismund Toduţă” Cluj-Napoca, Kovács Adrienn a susţinut un regal muzical, cântând la flaut. Ea este laureată a mai multor concursuri şi festivaluri de muzică instrumentală din zona Transilvaniei.

La eveniment a fost prezent si primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz. „Au fost momente deosebite, iar colindul transmis atât de frumos de corul și fanfara bisericii au făcut să simțim din plin bucuria acestei sfinte sărbători, care ne unește întotdeauna și ne aduce în suflet liniște și împăcare”, a apreciat edilul.

Sub conducerea profesoarei de muzică Kovács Hajnal funcţionează de 12 ani corul mixt „Agnus Dei”, din care fac parte mai mulţi creştini gherleni şi care în acest an a susţinut concerte în judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Mureş, iar in ultimii ani a efectuat turnee şi peste hotare.

Szekely Csaba

sanmarghita spectacol biserica adventista

sus(1)jos(0)

Lasă un răspuns