taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
colinde isu cluj

Concert de colinde la Cluj în premieră – FOTO

Un concert de colinde susţinut de grupuri de colindători ai structurilor pentru situaţii de urgenţă, ordine publică, apărare, ajutor umanitar şi formare confesională din judeţul Cluj, a avut loc miercuri seara la Cluj-Napoca.

Evenimentul inter-instituţional reprezintă o premieră la nivelul judeţului şi a avut ca scop întâlnirea colindelor româneşti, interpretate de grupuri de colindători formate din personalul activ al instituţiilor participante.

Prin acest concert s-a dorit apropierea dintre instituţiile care se luptă zi de zi, contra cronometru, cu situaţii limită pentru a aduce siguranţă clujenilor şi nu numai.

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Avram Iancu“ al judeţului Cluj în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Alexandru Vaida Voevod’’ Cluj, Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ştefan Cicio-Pop’’ Cluj-Napoca şi Poliţia Locală Cluj-Napoca.

galerie foto: imagini de la concert

galerie foto gherlaInvitaţi au fost Regimentul 317 ISR „Vlădeasa” din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, Crucea Roşie Română – Filiala Cluj, Liceul Greco-Catolic „Inocenţie Micu” Cluj-Napoca, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Audienţa a avut prilejul de a se bucura de peste două ore de colinde tradiţionale culese din toate regiunile ţării, creând o punte între cei prezenţi şi strămoşi, care nu concepeau Crăciunul fără acest obicei.

„Colindele ne reamintesc că suntem responsabili şi pentru modul ȋn care le transmitem copiilor noştri moştenirea culturală a acestui popor născut creştin, dăltuit de-a lungul zbuciumatei noastre istorii, având caractere puternice, nobile, demne de care ne putem mândri şi în zilele noastre!”, a fost mesajul transmis de ISU Cluj.

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns