taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
concert colinde gherla

Concert caritabil „Colind cu glas de-argint”

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, joi, 6 decembrie 2018, de la ora 17, la cinematograful Pacea din Gherla are loc un concert caritabil de colinde, intitulat „Colind cu glas de-argint”.

Spectacolul este organizat de interpreta Roxana Suciu, în colaborare cu Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Gherla și are ca scop adunarea de fonduri pentru cei 16 copii cuprinși în Proiectul Socio-educativ Sfântul Stelian, din Gherla.

Pe scenă vor urca înterpreții Ioan Dordoi, Corina Cherecheș, Adina Simona Popovici, Roxana Suciu, Ioana Oltean, Rusu Mihai, Diana Roman și Adriana Solea.

concert colinde gherla

Proiectul socio-educativ Sfântul Stelian a fost inițiat în anul 2016 de Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla, cu sprijinul Protopopiatului Ortodox Gherla. În proiect sunt implicați preoți și profesori din municipiul Gherla, precum și tineri voluntari din Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși.

În cadrul proiectului, copiii din clasele I-IV beneficiază, de luni până vineri, între orele 12-16, de suport educaţional, o masă caldă şi de diferite activităţi recreative şi de socializare.

sus(13)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns