irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
antet proiect piste

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Extinderea si optimizarea reţelei de piste de biciclete a Municipiului Gherla” — cod SMIS 155120

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Gherla anunţă finalizarea activităţilor proiectului „Extinderea si optimizarea reţelei de piste de biciclete a Municipiului Gherla” — cod SMIS 155120.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2014 — 2020, Axa Prioritară 9 – Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiţii 9.1 – Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunităţii (DLRC), Obiectiv Specific OS 9.1 — Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială, prin măsuri integrate.

Obiectivul general al proiectului este creşterea gradului de mobilitate şi a aspectului spaţiilor publice în ZUM Gherla.

Obiectivul specific (Rezultatul nr.1) al proiectului este creşterea mobilităţii urbane, a accesibilităţii, a siguranţei cetăţenilor şi decongestionarea traficului prin extinderea şi optimizarea reţelei de piste de biciclete din ZUM Gherla.

Rezultatele proiectului:

-Spaţiu deschis creat sau reabilitat în zonele urbane (ID CO 38): 846 mp.
– Persoane care trăiesc în zone urbane unde s-au implementat strategii integrate de dezvoltare locală (ID 1546): 20982 persoane.

Proiectul pentru extinderea şi optimizarea reţelei de piste de biciclete a Municipiului Gherla, s-a derulat în Municipiul Gherla, judeţul Cluj, în perioada 15.09.2021- 21.03.2023, cu o valoare totală de 696.113,15 Lei din care finanţarea nerambursabilă este de 232.823,50 Lei, iar valoarea eligibila nerambursabila din FEDR 225.696,25 lei.

Impactul proiectului este semnificativ pentru populaţia aflată în risc de sărăcie şi excluziune socială din Municipiul Gherla. Proiectul implementat are potenţialul de a aduce beneficii semnificative la nivel local şi de a servi ca un model replicabil în îmbunătăţirea calitătii vieţii în alte zone similare din judeţul Cluj şi chiar din Regiunea de Nord-Vest a României.

proiect piste biciclete gherla

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns