gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
computer tomograf gherla spital

Spitalul din Gherla dotat cu computer tomograf

Consiliul Județean Cluj anunță că a cofinanțat achiziționarea unui nou aparat medical de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal Gherla.

Este vorba despre un Computer Tomograf, pentru care forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, suma de 1.000.000 de lei.

Echipamentul ultraperformant a fost deja livrat și instalat în cadrul Ambulatoriului Integrat al unității sanitare. Acesta va deservi atât persoanele care se adresează Ambulatoriului, cât și pacienții internați în Spitalul Municipal din Gherla.

Tomografia computerizată este o metodă de diagnostic non invazivă, nedureroasă și de înaltă precizie, care oferă într-un interval de timp redus imagini clare și detaliate ale structurilor examinate.

„Rațiunea care a stat la baza acestei investiții consistente din punct de vedere financiar se referă la faptul că instituția spitalicească nu a dispus până acum de un Computer Tomograf. Ne dorim să asigurăm clujenilor un acces cât mai facil la examinările, intervențiile și tratamentele de care au nevoie, cât mai aproape de casă”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Claudia Albăstroiu, directorul medical al unității medicale din Gherla, a precizat că tomograful urmează să fie pus în funcțiune după obținerea tuturor avizelor și că consultațiile se vor face atât prin CNASS, cât și contra cost.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns