hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

lagan rasturnat parc gherla

Colțul cu pitici: cum își demonstreaza unii bărbăția – FOTO

Din fotografia alăturată s-ar putea înțelege că s-a abătut din nou vreo furtună nebună peste oraș, cum s-a întâmplat în toamnă, când copacii au fost smulși din pământ cu tot cu rădăcina. Dar dimpotrivă, vremea a fost calmă în ultimele ore, iar de vânt, nici vorbă.

Ștefan aleargă în fiecare dimineață, iar vineri în jurul orei 8, ajuns în părculețul copiilor, a văzut leagănul din lemn, răsturnat pe alee. Dezamăgit, a făcut fotografiile alăturate.

lagan rasturnat parc gherla

E greu de crezut că s-or fi dat veverițele pe leagăn până l-au pus la pământ, iar gândul cititorului se mai poate îndrepta spre niște șmecherași, băieți de băieți, care și-au încordat mușchiuleții pentru a se lua la lupta cu… lemnele. Ce să vezi, au învins ei!

Cazul nu este primul de acest fel. Leagăne răsturnate au mai fost văzute chiar în centrul orașului, mai ales la sfârșit de săptămână, când unii chefuiesc peste măsură și simt nevoia să-și dovedească cumva, oricum, bărbăția.

După ce au trecut acest test al maturității, vitejii de ocazie nu își mai pun problema că mămica sau tăticul nu mai au cum să îi dea în leagăn. Alții să se descurce, noi suntem mari de-acum!

De regulă astfel de întâmplări se petrec noaptea, când nu e nimeni prin apropiere. Pentru că băieții de băieți sunt foarte puternici și au valoare mai ales când sunt singuri.

sus(2)jos(45)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

3 comentarii

  1. Camere de filmat de calitate in principalele puncte din oras printre care si parcuri si nu investit in alte porcarii

    sus(27)sus(0)
  2. Avem Politia Romana care ar trebui sa patruleze si sa amendeze infractorii, avem Politia Locala care ar trebui sa faca acelasi lucru. Acum urmeaza camerele de luat vederi care nici acestea nu o sa fie eficiente. Urmeaza sa ni se implanteze cipuri pentru siguranta noastra, ca de fapt asta se urmareste.

    sus(22)sus(5)

Lasă un răspuns