taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
accident gherla taponare trecere pietoni

Coliziune cu trei mașini la o trecere de pietoni

Trei mașini au fost avariate în urma unui eveniment rutier produs vineri dimineață, cu câteva minute înainte de ora 8, la o trecere de pietoni din centrul municipiului Gherla, la șoseaua principală.

Un conducător auto din Gherla, aflat la volanul unei autoutilitare, care circula spre liceul Petru Maior, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, în Piața Libertății a fost luat prin surprindere de un taximetru oprit în fața sa, pe care l-a lovit și l-a proiectat într-o altă mașină, marca Toyota, aflată în fața sa, oprită la o trecere de pietoni.

Portbagajul  taximetrului a fost făcut praf. Autoutilitara s-a ales cu radiatorul spart, masca crăpată, iar mașina Toyota cu spoilerul crăpat și un far spart.

accident taxi gherla

accident gherla autoutilitară

foto primite de la Gabi

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite și au rezultat doar pagube materiale. În taximetru se afla doar șoferul, domiciliat în Gherla, care se deplasa la o comandă. În mașina oprită la trecere se afla un șofer dintr-o comună din județul Cluj.

accident toyota gherla

Cei trei conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero.

foto principală primită de la Marian

sus(1)jos(10)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?