angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

colinde liceu ana ipatescu gherla

Colinde cu elevii de la liceul Ana Ipătescu – FOTO

Elevii claselor primare de la liceul „Ana Ipătescu” din Gherla au susținut vineri un program de colinde pe scena din centrul municipiului, înfruntând frigul de afară și nerăbdarea sosirii vacanței de iarnă.

Cu glas cristalin asemenea clinchetelor de clopoței, micii colindători sprijiniți de doamnele învățătoare și susținuți de părinți, bunici, unchi și mătuși, au vestit bucuria Nașterii Mântuitorului în colinde tradiționale, în cântece de stea, în poezii minunate și în vechile obiceiuri de a merge cu capra și cu plugușorul. Colindele și urările lor au ajuns la inimă și au încălzit sufletul spectatorilor din fața scenei, iar aceștia le-au dus mai departe în casele tuturor gherlenilor.

S-au alăturat elevii claselor de gimnaziu și liceu, care au încântat prin aleasa interpretare a unor colinde autentice, dar și a unor cântece de Crăciun în limba engleză, care au creat un moment special, adevărate clipe de sărbătoare.

colinde liceu ana ipatescu gherla

colinde liceu ana ipatescu gherla

colinde liceu ana ipatescu gherla

Spectacolul a fost prezentat cu talent de Mara Pătac, elevă în clasa a XII-a A și președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din liceu.

Colindătorii au primit la final câte un colăcel, așa cum datina străbună o cere și bine-nțeles, o mulțime de aplauze de la audiență.

„Felicitări tuturor elevilor și profesorilor și mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în desfășurarea acestui frumos eveniment, marcând în același timp, bucuria sărbătorilor de iarnă, dar și încununarea activităților din săptămâna Școala altfel! Sărbători frumoase, cu sănătate și numai bucurii!”, a transmis consilierul educativ Alina Deac.

sus(14)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns