irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
radar masina viteza

„Colegul, liber la Jucu!”. Șofer rachetă la 22 de ani, a bătut 200 km/h

Unii tineri șoferi pot fi atrași de senzația de adrenalină asociată cu viteza mare. Ei pot considera condusul cu viteză crescută ca o modalitate de a se distra, de a-și demonstra curajul și uneori, de a-și impresiona cunoscuții.  Aceștia pot crede că este puțin probabil să fie prinși de poliție, iar amenzile nu îi sperie suficient cât să se abțină.

Drumul întins de la Jucu pare să fie locul ideal pentru astfel de conducători auto. Aici se calcă de multe ori pedala mai tare decât este nevoie, dar tot aici au rămas fără permis mulți dintre ei.

Unii participoanți la trafic se bazează încă pe stațiile radio. „Un coleg, liber la Jucu?”, întreabă aceștia codificat, iar când primesc răspunsul venit din eter că nu e nimic suspect pe șosea, adică un radar, un echipaj de poliție, un control, prind curaj, iar acul vitezometrului urcă rapid.

Acești șoferi nu înțeleg din păcate esența limitei de viteză, mai ales în localitate: evitarea oricărui pericol. E pentru protecția lor, în primul rând. Viteză mare înseamnă timp de reacție redus, în caz că apare ceva neprevăzut. Dar, până nu pățesc ceva, nu se învață minte.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au înregistrat cu aparatul radar, pe DN1C, în localitatea Jucu, un autoturism condus cu viteza de 201 km/h pe un sector cu limită de viteză de 70 km/h, în direcția Cluj-Napoca – Gherla.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.300 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 120 de zile.

Coincidență sau nu, în 2017, pe același drum Cluj-Gherla, un șofer de 22 de ani, tot din Bistrița-Năsăud, a fost prins de polițiști la Iclod, circulând cu 204 km/oră. Atunci a primit 30 de puncte amendă și s-a ales cu permisul suspendat pe 90 de zile.

Sofer rachetă prins de poliţişti la Iclod

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns